+ADSL2
Fiber
LTE
آسیاتل
OWA
تماشاخونه
باشگاه مشتریان

تقدیر از مدیرعامل آسیاتک در رویداد زیرساخت دیجیتال ایران


به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک؛ محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل این شرکت در نخستین رویداد زیرساخت دیجیتال ایران مورد تجلیل قرار گرفت.

مدیرعامل آسیاتک در بخشی از این رویداد با اشاره اینکه در قریب به سه دهه فعالیت خود، نسل‌های مختلف تکنولوژی را تجربه کرده است، توضیح داد: «در این چند سال چالش‌های پیچیده‌ای را تجربه کردم که اغلب از آنها به حوزه دیجیتال باز می‌گردد. بزرگترین چالش مربوط به دوره‌ای است که سال‌ها از ابلاغ مصوبه انتقال داده‌های ایرانی، mail server ها، وبسایت‌ها به داخل کشور برای میزبانی می‌گذشت اما زیرساخت‌های آن وجود نداشت. در این دوره ما فکر کردیم چطور می‌توانیم با داشته‌های خیلی اندک خود این کار را محقق کنیم. ذره ذره سعی کردیم از موجودی‌هایمان استفاده کنیم و از سال ۹۱ میزبانی بسیاری از سایت‌های پر ترافیک ایرانی را در دست گرفتیم.»

 


وی ادامه در همین راستا ادامه داد: « امروز در آسیاتک درگیر دو پروژه بزرگ زیرساختی در کشور هستیم. یکی زیرساخت فیبر نوری کشور که مسئولیت اجرای آن در ۱۲ استان کشور بر عهده ماست و خانه به خانه و محل کار به محل کاری برای  ایجاد ارتباط تا هزار مگابیت بر ثانیه، ۱۰۰ برابر آنچه تا امروز تجربه کردیم.»
مهندس یوسفی‌زاده درباره دومین پروژه بزرگ این روزهای آسیاتک نیز گفت: «توسعه مگا دیتاسنترها که ان‌شاالله اولین مگا دیتاسنتر را بهمن ماه سال جاری افتتاح می‌کنیم، در پنج نقطه کشور در حال توسعه است تا زیرساخت ارتباطات و داده‌هایی را که سعی کردیم به داخل کشور انتقال دهیم، ایجاد کنیم.»